top of page

The Full Story about

 ATELIER VIRAGO

Hey you! Leuk dat je wat meer over mij & Atelier Virago wilt weten! 

F015FC5B-615C-4E69-97AF-95C801A20049.jpg

Yep that's me!

Ik ben Maud.

Leergierig, medelevend en ook wel "the queen of selfcare" genoemd. 

Geboren en getogen in een klein dorpje in de Kempen, haar hart verloren in de grote stad Antwerpen.

Ben je op zoek naar iemand om samen te brunchen, een natuurwandeling te maken of naar de wellness te gaan? I'm your girl.

Feesten tot kot in de nacht of combi naar een festival gaan? Dat is jammer genoeg niet voor mij weggelegd. 

Mijn verhaal

In 2020 studeerde ik met onderscheiding af. Twee bacheloropleidingen op zak: rechtspraktijk en orthopedagogie. Later volgde ook nog een postgraduaat digital business. 

In de bijzondere jeugdzorg werken leek altijd mijn grote droom. Een job vol afwisseling en veel uitdaging leek mij op het lijf geschreven. Tot de realiteit daar was... Een werkweek van 60 uur was lang geen uitzondering meer en traumatiserende gebeurtenissen volgden elkaar snel op.

Ik had al snel door dat ik deze richting niet uit wou en besloot voor mezelf te kiezen. 

DSC03664.jpg

Mijn expertise

Gelukkig kwam ik al snel in het psychiatrisch werkveld terecht. Als sociotherapeut begon ik op een open afdeling voor personen met een persoonlijkheidsstoornis. Hier deed ik mijn eerste ervaring op met mindfulness & de dialectische gedragstherapie. 

Ik behaalde dat jaar mijn diploma als massagetherapeut en begon aan de opleiding als relaxatie-en stresstherapeut. Eindelijk had ik een duidelijk beeld over de toekomst en wat ik wil doen, namelijk zoveel mogelijk mensen helpen om de rust terug te vinden in hun leven. Hierbij maak ik gebruik van zowel lichaamsgerichte therapie als gesprekstherapie.

bottom of page