top of page

Hoe verloopt een massage bij Atelier Virago? Wat kan ik verwachten?

Bijgewerkt op: 10 jul. 2022

Voor de eerste keer een massage boeken, kan best wel voor wat spanning zorgen. Je weet vaak niet wat te verwachten. Daarom leg ik het graag allemaal even aan je uit.


Een reservatie maken kan je makkelijk doen via het online boekingssysteem. Heb je dringende vragen? De makkelijkste weg is via mail (info@ateliervirago.com) of een berichtje op whatsapp (+32472097992). Wil je liever bellen? Stuur me een berichtje met de reden en ik bel je op wanneer het mij past. Tijdens een massage staat mijn gsm namelijk altijd op vliegtuigstand. Hierdoor ben ik wat moeilijker bereikbaar.


Nadat je een aanvraag hebt ingediend voor een massage op een tijdstip dat jou past, krijgt je een bevestiging met wat extra informatie. Je draagt best comfortabele kledij, je kan parkeren vlak voor het gebouw en bij welke ingang je moet aanbellen.Dan zijn we aangekomen bij de het moment van de waarheid. Je staat voor mijn deur en ik laat je binnen met een vriendelijke lach op mijn gezicht! Ik neem je mee naar de praktijk en ondertussen doe ik een kort babbeltje met jou om je wat beter te leren kennen.


Ik laat je rustig installeren in de ruimte en overloop vaak de gekozen behandeling. Ik geeft je instructies en laat je hierna in privacy uitkleden (je onderbroek mag je steeds aanhouden). Je legt je klaar op de massagetafel en bedekt jezelf met een grote handdoek. Na enkele minuutjes klop ik op de deur om te horen of je klaar bent.


En dan is het enkel nog maar genieten! Ik leg steeds enkel het lichaamsdeel bloot dat ik op dat moment nodig heb. 90% van je lichaam ligt dus steeds bedekt met een handdoek. Jijzelf moet niets doen! Ik leg telkens zelf het betrokken lichaamsdeel in de houding die voor mij handig is.


Wanneer je gekozen hebt voor een volledige lichaamsmassage, zal je je tijdens de sessie ook een keer moeten omdraaien op de tafel. Ook dit gebeurt heel zorgvuldig. Ik til de grote handdoek op en hou hem voor mijn zicht. Zo kan jij je op je gemak omdraaien. Hierna leg ik de handdoek (blindelings) terug over je lichaam en ga ik verder met de massage.


Wanneer de massage gedaan is, mag je nog enkele minuutjes blijven liggen op de tafel om terug wakker te worden. Ik verlaat dan weer de ruimte, zodat jij in alle privacy je kleren weer kan aandoen. Wanneer dat achter de rug is is praten we nog even na. Hoe heb je de massage ervaren en wat vond je fijn?


Hierna krijg je de keuze om af te rekenen. Dit kan zowel via de online bankapp/ payconic of met cash.


Et voila, jij kan helemaal ontspannen weer naar huis vertrekken! Heb je na het lezen van deze blog zin gekregen in een massage? Reserveer dan jouw plaatsje bij Atelier Virago via de link!Veel liefs


Maud

86 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page